Word jij onze Marketing Wizard?
Ben jij klaar voor de uitdaging van je leven? Wil jij nu eindelijk eens echt impact maken? Solliciteer dan nu bij Thrivest, de nieuwe fintech startup in Amsterdam. We ontwikkelen de duurzame vermogensbeheerder op jouw smartphone. We zitten op dit moment in de prototype fase en zoeken een ervaren marketeer wie van Thrivest een groot succes kan maken.  

Als marketing expert ben je verantwoordelijk voor de creatie en uitvoering van ons marketingplan, startend met onze marktintroductie gevolgd door een doordacht groeiplan. Bij Thrivest ben jij in staat het merk, het team en de community te creëren zoals jij geloofd dat het zou moeten. Samen maken we van Thrivest één groot succes.

We zoeken creatieve denkers die in staat zijn een sterk merk te bouwen met gelimiteerde financiële middelen. Ben jij in staat uitdagingen om te zetten in kansen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Functie vereisten
  • Ervaring met online- en offline marketing
  • Track record in het exponentieel groeien van de customer base
  • Strategische denker
  • Leiderschapsskills
  • Agile mindset
  • Ondernemende mindset
  • Ervaring binnen de financiële sector is een pré
  • Parttime is initieel ook mogelijk
Over Thrivest
Een duurzaam vermogen voor iedereen, dat is ons doel. Thrivest is een nieuwe speler in de wereld van vermogensbeheer. Wij vinden dat financiële kennis beschikbaar moet zijn voor iedereen, zodat ieder zijn of haar vermogen kan bouwen op een duurzame manier. 

Thrivest maakt vermogensbeheer leuk en simpel, begrijpelijk voor iedereen. Wij begeleiden je op weg naar jouw eerste investering. Met onze investeringsapp is iedereen in staat een duurzaam vermogen op te bouwen. Wij leren jou de financiële basis en zorgen ervoor dat iedereen vol zelfvertrouwen kan beleggen.  

Ben je geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op!
Contact
Bouw jouw duurzame vermogen
Thrivest maakt financiële kennis beschikbaar voor iedereen
InvesteerGroeiDe BeleggerscheckJobs
Copyright © 2020, Thrivest B.V. - All rights reserved.