Word jij onze Cloud Genius?
Ben jij klaar voor de uitdaging van je leven? Wil jij nu eindelijk eens echt impact maken? Solliciteer dan nu bij Thrivest, de nieuwe fintech startup in Amsterdam. We ontwikkelen de duurzame vermogensbeheerder op jouw smartphone. We zitten op dit moment in de prototype fase en zoeken een ervaren cloud engineer wie de droom om kan zetten in realiteit.  

Als cloud engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten van onze cloud architectuur, zorgend voor een optimale integratie tussen de app en alle back-end systemen, zowel intern als extern. Je krijgt de vrijheid om jouw optimale IT-stack, architectuur en team te definiëren, from scratch. Waarbij de klantervaring en schaalbaarheid altijd voorop staat.  

Wij geloven dat data de basis is voor succes. Wij verwachten daarom een data driven mindset en ervaring met het ontwikkelen van een IT-infrastructuur welke het mogelijk maakt om onze klanten te volgen in de app en onze klanten volledig te begrijpen zodat wij de verwachtingen keer op keer kunnen overtreffen. 

Kan jij van elk complex probleem een makkelijke en leuke oplossing maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Functie vereisten
  • Ervaring met programmeren
  • Ervaring met verschillende cloud services
  • Ervaring met het opzetten van een data driven IT infrastructuur
  • Agile mindset
  • Drive om te ondernemen
  • Ervaring binnen de financiële sector is een pré
  • Parttime is initieel ook mogelijk
Over Thrivest
Een duurzaam vermogen voor iedereen, dat is ons doel. Thrivest is een nieuwe speler in de wereld van vermogensbeheer. Wij vinden dat financiële kennis beschikbaar moet zijn voor iedereen, zodat ieder zijn of haar vermogen kan bouwen op een duurzame manier. 

Thrivest maakt vermogensbeheer leuk en simpel, begrijpelijk voor iedereen. Wij begeleiden je op weg naar jouw eerste investering. Met onze investeringsapp is iedereen in staat een duurzaam vermogen op te bouwen. Wij leren jou de financiële basis en zorgen ervoor dat iedereen vol zelfvertrouwen kan beleggen.  

Ben je geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op!
Contact
Bouw jouw duurzame vermogen
Thrivest maakt financiële kennis beschikbaar voor iedereen
InvesteerGroeiDe BeleggerscheckJobs
Copyright © 2020, Thrivest B.V. - All rights reserved.